همزمان با اقدامات تروریستی ضد ایرانی آمریکا، وزارت خارجه دولت دونالد ترامپ با دو قرارداد تسلیحاتی به ارزش ۵.۷۵ میلیارد دلار برای عربستان سعودی موافقت کرد.

ترامپ بن سلمان

به گزارش هشمهری‌آنلاین، این وزارتخانه موافقت خود را با دو قرارداد فروش نظامی به عربستان سعودی شامل مهمات هدایت‌شونده هوا به زمین اعلام کرد.

اولین قرارداد به ارزش ۵ میلیارد دلار، برای تأمین مهمات هدایت‌شونده هوا به زمین JDAM-ER با برد افزایش‌یافته است. دومین قرارداد فروش به ارزش ۷۵۰ میلیون دلار، برای تأمین موتورهای تانک AGT-۱۵۰۰ است.

وزارت خارجه آمریکا اطلاعیه‌های جداگانه‌ای را به کنگره صادر کرده که جزئیات این دو فروش را شرح می‌دهد.

چراغ سبز آمریکا به فروش تجهیزات نظامی به ۳ همسایه ایران

به گفته این وزارتخانه، فروش نظامی تازه واشنگتن به ریاض باعث «افزایش امنیت عربستان سعودی» خواهد شد و این موضوع، در خدمت «اهداف امنیت ملی و سیاست‌گذاری ایالات متحده» است.

وزارت خارجه آمریکا، در بیانیه خود عربستان سعودی را «متحد اصلی غیر عضو ناتو» و یک «نیروی ثبات‌ساز» در منطقه توصیف کرد.

کد خبر 1066089
منبع: فارس

برچسب‌ها

پر بیننده‌ترین اخبار آمریکا

دیدگاه خوانندگان امروز

پر بیننده‌ترین خبر امروز

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 3
  • IR ۱۶:۰۹ - ۱۴۰۵/۰۶/۱۴
    1 0
    خاک بر سرت ای آل سعود ،که در ورطه بی غیرتی داری سقوط میکنی ترامپ چیه که چسبی دی بهش